Vendime Gusht 2011  


     ·  "N.S.S" shpk, SUQU, Reparti Ushtarak 6630, Sherbim i rojeve private, dt. 03.08.2011 
     ·  "Therepeli Security" shrsf, "Hoxha Security" shrsf, ISHP Tirane, Sherbim me roje private, dt. 03.08.2011 
     ·  "Cara" shpk, Uzina e Plehrave Azotike Fier, Shitje skrapi dhe metale me ngjyra, dt. 03.08.2011 
     ·  "Vija 2004" shpk, ZQRRPP Tirane, Ruajtje Objekti, dt. 03.08.2011
     ·  "Beladi" shpk, Bashkia Korce, Rikonstruksion shkolla "Raqi Qirinxhi", dt. 10.08.2011 
     ·  "Eurogjici Security" shpk, ASHR Tirane, Sherbim me roje private, dt. 10.08.2011 
     ·  "Kthella" shpk, Bashkia Rreshen, Sistemim rruga Rreshen - Koder Rreshen, dt. 10.08.2011 
     ·  "Kthella" shpk, Bashkia Rreshen, Sistemim rruga Rreshen - Nderfushas, dt. 10.08.2011 
     ·  "N.S.S." shrsf, ASHR Tirane, Sherbim me roje private, dt. 10.08.2011 
     ·  "Anakonda" shrsf, DSHS Permet, Sherbim me roje private, dt. 10.08.2011 
     ·  "Atelier 4" shpk, Gjykata e rrethit gjyqesor Gjirokaster, Projekt i rikonstruksionit te godines, dt. 10.08.2011 
     ·  "Mane/s" shpk, Komuna Markat Sarande, Rikonstruksion i Qendres Markat, dt. 10.08.2011 
     ·  "Marketing & Distribution" shpk, Universiteti i Tiranes, Blerje toner, dt. 10.08.2011 
     ·  "Nazeri 2000" shpk, ZQRRPP Tirane, Sherbim me roje private, dt. 10.08.2011 
     ·  "Taulanti" shpk, Spitali Rajonal Gjirokaster, Sherbim me roje private, dt. 10.08.2011
     ·  "Eurogjici - Security" shrsf, QKPA Tirane, Sherbim me roje private, dt. 17.08.2011 
     ·  "Expo Vision Albania" shpk, Akademia e Shkencave Tirane, Shtypshkrime libri dhe periodike, dt. 17.08.2011
     ·  "Hoxha Security" shrsf, Drejtoria Rajonale Rrugore Elbasan, Sherbim me roje civile, dt. 17.08.2011 
     ·  "Leka" shpk, Zyra Arsimore Devoll, Rikonstruksion i magazines se drejtorise, dt. 17.08.2011 
     ·  "Murati BA" shpk, Spitali Rajonal Lezhe, Mirembajtje e impiantistikes, dt. 17.08.2011 
     ·  "Real Com" shpk, Drejtoria e Pergjithshme Detare Durres, Blerje paisje navigacionale, dt. 17.08.2011 
     ·  "Snajper Security" shrsf, ASHR Tirane, Sherbim me roje private, dt. 17.08.2011 
     ·  "Bolt" shpk, Drejtoria Arsimore Rajonale Korce, Paisje mobilerie, dt. 23.08.2011 
     ·  "Ediservis" shpk, Drejtoria e Policise Qarku Diber, Pjese kembimi per automjete, dt. 23.08.2011 
     ·  "Elka" shpk, Autoriteti Shenderesor Rajonal Tirane, Rikonstruksion i Urgjences, dt. 23.08.2011 
     ·  "Grand Security" shrsf, "Snajper Security" shrsf, DSHS Peshkopi, Sherbim me roje private, dt. 23.08.2011 
     ·  "Klajger Konstruksion" shpk, ASHR Tirane, Rikonstruksion i Urgjences, dt. 23.08.2011 
     ·  "Derbi-E Studio" shpk, QSU "Nene Tereza" Tirane, Realizim i projektzbatimit per rikonstruksionin e spitalit, dt. 25.08.2011 
     ·  "Ire-Zan" shrsf, AAPSK Tirane, Sherbim me roje private, dt. 25.08.2011 
     ·  "Myrto Security" shrsf, "Eurogjici Security" shrsf, IQT Tirane, Sherbim me roje private, dt. 25.08.2011 
     ·  "N.S.S." shrsf, Parku i Transportit te Udhetareve Tirane, Ruajtja me roje private, dt. 25.08.2011 
     ·  "R-E-A Security" shpk, Komuna Golem Kavaje, Ruajtje me polici private e godines, dt. 25.08.2011 
     ·  "Esti Security" shpk, Spitali Rajonal Durres, Sherbim me roje private, dt. 25.08.2011 
2010 Janar Shkurt Mars Prill Maj Qershor Korrik Gusht Shtator Tetor Nëntor Dhjetor
2011 Janar Shkurt Mars Prill
Maj Qershor Korrik Gusht Shtator Tetor Nëntor Dhjetor