Vendime Maj 2010  

     ·  "Nazeri 2000" shpk, Ujesjelles Kanalizime Fier, Sherbim Ruajtje, dt. 06.05.2010 
     ·  "Nelsa" shpk, IEVP Korce, Blerje Ushqimesh te Fresketa Loti II, dt. 06.05.2010 
     ·  "Nelsa" shpk, IEVP Korce, Blerje Ushqimesh te Fresketa Loti IV, dt. 06.05.2010
     ·  "Regli" shpk, Bashkia Vlore, Blerje Ushqime Koloniale, dt. 06.05.2010
     ·  "Regli" shpk, IEVP Rrogozhine, Blerje Ushqimesh te Fresketa, dt. 06.05.2010
     ·  "Rustem Lleshi" pf, Bashkia Burrel, Blerje Ushqime, dt. 06.05.2010 
     ·  "Nazeri 2000" shpk, Komuna Kashar, Sherbim Ruajtje, dt. 06.05.2010 

     ·  "NSS" shpk, "Eurogjici Security" shpk, Posta Shqiptare sha Tirane, Sherbim Ruajtje dt. 06.05.2010 
     ·  "Therepeli Security" Shpk, Kombinati Energjetik sha, Elbasan Sherbim Ruajtje dt. 06.05.2010 
     
·  "B 93" shpk, Bashkia Orikum, Ndertim Rruge, dt. 10.05.2010  
     ·  "Vellezerit Hysa" shpk, Bashkia Durres, Rikonstruksion rruga "Unaza-Shkolla Spitalle-Kenete", dt. 10.05.2010
     ·  "Qualub" sha, Komuna Dajt, Blerje Fadrome, dt. 10.05.2010
     ·  "Ire-Zan" shpk, Bashkia Lushnje, Ruajtja e Tregut te Shumices, dt. 10.05.2010
     · "Atelier 4" shpk, Komuna Maqellare, Hartim Plani Urban, dt. 10.05.2010  
     · "Muhamet Dalaci" pf, Bashkia Tirane, Studim Projektim per Kopshte dhe Shkolla, dt. 10.05.2010 
     ·  "Marvi - J" shpk, OST Tirane, Sherbim Ruajtje, dt. 10.05.2010  
     ·  "NSS" shpk, ILDKP Tirane, Sherbim Ruajtje. dt. 10.05.2010
     ·  "Marvi - J" Sh.p.k. OST, Sherbim Ruajtje, dt. 10.05.2010 
     ·  "Nazeri 2000" shpk, NTS sha Elbasan, Sherbim Ruajtje, dt. 10.05.2010  
     ·  "Marvi - J shpk, DSTRTV Tirane, Sherbim Ruajtje, dt. 10.05.2010  
     ·  "Konstruksion 04" shpk, Bashkia Shkoder, Riparim Tarace, dt. 14.5.010 
     ·  "Superior Lubrificants" sha, Parku i Transportit te Udhetareve Tirane, Blerje Vajra, dt. 14.05.2010 
     ·  "Therepeli Security" shpk, Universiteti "Fan Noli" Korce, Ruajtje dhe Sigurim Objektesh, dt. 14.05.2010
     ·  "Muhamet Dalaci" pf, AEFS "Vojo Kushi" Tirane, Projekt pishine dhe shtese palestre, dt. 14.05.2010
     ·  "Geci" shpk, ANTA Tirane, Ndertim Zyra te Reja, dt. 18.05.2010  
     ·  "Curri" shpk & "Albshpresa" shpk, ANTA Tirane, Ndertim Zyra te Reja, dt 18.05.2010  
     ·  "Kevin Construksion" shpk, ANTA Tirane, Ndertim Zyra te Reja, dt. 18.05.2010  
     ·  "Elira" shpk & "Be-Is" shpk, Bashkia Tirane, Sistemim i Shtratit te Lanes, dt. 18.05.2010
     ·  ''Viktoria Invest", Bashkia Himare, Sherbim Pastrimi, dt.18.05.2010 
     ·  ''Emko'' sh.p.k, DRSHTRR, Blerje Paisje Zyre, dt. 21.05.2010
     ·  ''ILAR'' sh.p.k, DRSHTRR, Blerje Paisje Zyre, dt. 21.05.2010 
     ·  "Nika" shpk, Shtepia e Femijes Parashkollore Shkoder, Blerje Ushqime, dt. 21.05.2010
     ·  ''APG'' sh.p.k,  DRSHTRR, Blerje Paisje Zyre, dt. 21.05.2010  
     ·  "Ismail Sata", IEVP Burrel, Blerje Ushqime, dt. 26.05.2010  
     ·  "Nika" shpk, Shtepia e te Moshuarve Shkoder, Blerje Artikuj Ushqimore, dt. 26.05.2010
     ·  "2AT" shpk, Ujesjelles Kanalizime Tirane, Blerje Kimikate, dt. 28.05.2010
     ·  "SGA" sha, Ujesjelles Kanalizime Tirane, Blerje Kimikate, dt. 28.05.2010
     ·  ''Viktoria Invest'', Bashkia Gramsh, Mirembajtje Pastrimi, dt. 31.05.20102010  Janar  Shkurt  Mars  Prill  Maj  Qershor  Korrik  Gusht  Shtator  Tetor  Nëntor  Dhjetor  
2011  Janar  Shkurt  Mars  Prill 
Maj  Qershor  Korrik  Gusht  Shtator  Tetor  Nëntor  Dhjetor