Vendime Maj 2011  


     ·  "Rexhepi Security" shpk, QS "Xhaferr Kongoli" Elbasan, Sherbim roje, dt. 03.05.2011 
     ·  "Therepeli Security" shrsf, DSHS Librazhd, Sherbim roje, dt. 03.05.2011
     ·  "Salillari" shpk, Bashkia Kamez, Ndertim Rruga Albanet, dt. 05.05.2011 
     ·  "Proko" shpk, DRSKSH Berat, Blerje Gazoil D1, dt. 05.05.2011
     ·  "Proko" shpk, Bashkia Kucove, Blerje Gazoil, dt. 05.05.2011
     ·  "Atlantik 3" shpk, Ministria e Brendshme, Blerje materiale pastrimi, dt. 05.05.2011
     ·  "Arbin-06" shpk, Ministria e Brendshme, Blerje materiale pastrimi, dt. 05.05.2011
     ·  "W. Center" shpk, UK sha Berat, Blerje hipoklorit kalciumi, dt. 05.05.2011 
     ·  "Alen-Co" shpk, Shtepia e Pushimit MB Durres, Blerje frigorifere, dt. 05.05.2011 
     ·  "Ilir Albania Company" shpk, Ministria e Brendshme, Blerje materiale pastrimi, dt. 05.05.2011 
     ·  "Therepeli Security" shpk, DSHS Gramsh, Sherbim roje, dt. 10.05.2011
     ·  "Snajper Security" shrsf, DRSKSH Peshkopi, Ruajtja dhe sigurimi i godines, dt. 10.05.2011
     ·  "Porsche Albania" shpk, Albpetrol sha Patos, Blerje autoveture, dt. 10.05.2011
     ·  "Nazeri 2000" shrsf, DRBUMK Elbasan, Sherbim roje, dt. 10.05.2011
     ·  "Marvi J" shpk, DRSSH Durres, Sherbim me roje private, dt. 10.05.2011
     ·  "Lybeshari" shpk, DRMKK Berat, Sherbim me roje private, dt. 10.05.2011
     ·  "Eurokontakt" shpk, Drejtoria e Pergjithshme e RTSH, Blerje kamkader HD, dt. 10.05.2011
     ·  "Biometric Albania" shpk, Spitali Rajonal Shkoder, Blerje materiale per hemodializen dt. 10.05.2011
     ·  "Alstezo" shpk, Drejtoria e Policise se Qarkut Elbasan, Riparim automjetesh, dt. 10.05.2011
     ·  "Nazeri 2000" shrsf, Komuna Farke Tirane, Sherbim Roje, dt. 10.05.2011 
     ·  "Polsaiz" shrsf, DKSHP Fier, Sherbim roje private, dt. 12.05.2011
     ·  "Trinity Trade Company" shpk, Gjykata e Rrethit Gjyqesor Sarande, Blerje paisje sigurie, dt. 12.05.2011
     ·  "S-Tare 2004" shpk, Bashkia Berat, Blerje ushqime, dt. 12.05.2011
     ·  "Shendelli" shpk, Komuna Markat Sarande, Qender kulturore Markat, dt. 12.05.2011 
     ·  "Xhenson Security" shpk, DRSKSH Tirane, Sherbim roje private, dt. 17.05.2011
     ·  "Kacdedja" shpk, DRKK Durres, Rikonstruksion i Muzeut Arkeologjik, dt. 17.05.2011 
     ·  "Hoxha Security" shrsf, QS "Xh. Kongoli" Elbasan, Sherbim roje private, dt. 17.05.2011
     ·  "Anakonda" shpk, Gjykata e Apelit Gjirokaster, Sherbim roje private, dt. 17.05.2011
     ·  "Murati" shpk, DRKK Durres, Rikonstruksion Muzeu Arkeologjik Durres, dt. 17.05.2011
     ·  "Hysi-2F" shpk, DSHP Devoll, Rikonstruksion i katit I te poliklinikes, dt. 17.05.2011
     ·  "Bledi" shpk, MBUMK Tirane, Mbrojtje nga lumi Shkumbin zona Peqin-Kavaje, dt. 17.05.2011
     ·  "Anakonda" shpk, DSHS Permet, Sherbim roje, dt. 17.05.2011
     ·  "Toni Security" shrsf, "Eurogjici Security 1" shrsf, QKPA Babrru Tirane, Sherbim Roje, dt. 17.05.2011 
     ·  "Snajper Security" shrsf, ASHR Tirane, Sherbim me roje private, dt. 19.05.2011
     ·  "Murati D" shpk, QKPA Tirane, Blerje qumesht dhe nenprodukte te tij, dt. 19.05.2011
     ·  "Murati D" shpk, QKPA Tirane, Blerje artikuj koloniale, dt. 19.05.2011
     ·  "Shaga" shpk, SUQU Tirane, Blerje materiale te buta spitalore, dt. 19.05.2011 
     ·  "TTA-ALBA-LAM" shpk, SUQU Tirane, Evadim i mbeturinave, dt. 24.05.2011
     ·  "Nuovauto" shpk, MBUMK, Riparim e mirembajtje te autoveturave, dt. 24.05.2011
     ·  "Nazeri 2000" shrsf, NFIM Elbasan, Sherbim roje private, dt. 24.05.2011
     ·  "Myrto Security" shrsf, DS "Ihsan Cabej" Lushnje, Sherbim roje private, dt. 24.05.2011
     ·  "IRE-ZAN" shpk, Ministria e Shendetesise, Sherbim me roje private, dt. 24.05.2011
     ·  "Hoxha Security" shrsf, Dega e doganes Lezhe, Sherbim roje private, dt. 24.05.2011
     ·  "Altezo" shpk, MBUMK, Riparim dhe mirembajtje te autoveturave, dt. 24.05.2011
     ·  "S.S.X." shrsf, Klinika Stomatologjike Universitare Tirane, Sherbim roje, dt. 24.05.2011
     ·  "Derveni 1" shpk, Komuna Luftinje Tepelene, Rikonstruksion rruga Tosk-Martalloz, dt. 24.05.2011 
     ·  "Therepeli Security" shrsf, Spitali Rajonal Durres, Sherbim me roje private, dt. 26.05.2011
     ·  "Therepeli Security" shpk, DSHP Gramsh, Sherbim roje, dt. 26.05.2011 
     ·  "Therepeli Security" shpk, Ministria e Integrimit, Sherbim roje private, dt. 26.05.2011 
     ·  "2XL" shpk, DRS Lezhe, Sherbim me roje private, dt. 26.05.2011 
     ·  "Altezo" shpk, METE, Riparim i automjeteve, dt. 26.05.2011 
     ·  "Kurum International" sha, Ministria e Mbrojtjes, Shitje skrapi, dt. 26.05.2011 
     ·  "SSX" shrsf, Galeria Kombetare e Arteve, Sherbim me roje private, dt. 26.05.2011
     ·  "Curri" shpk, Komuna Gruemire, Sistemim-Asfaltim rruga Hysaj, dt. 27.05.2011 
     ·  "IRE-ZAN" shpk, "Hoxha Security" shpk, QKKB Tirane, Sherbim me roje private, dt. 31.05.20112010  Janar  Shkurt  Mars  Prill  Maj  Qershor  Korrik  Gusht  Shtator  Tetor  Nëntor  Dhjetor  
2011  Janar  Shkurt  Mars  Prill 
Maj  Qershor  Korrik  Gusht  Shtator  Tetor  Nëntor  Dhjetor