Vendime Maj 2018  

Këshillohet që vendimet të shkarkohen nga Internet Explorer

 

Dt Prot

Nr Prot

Objekti i Prokurimit

Operatori  

Ekonomik

Autoriteti Kontraktor

Statusi

Vendimi

02.05.18

842

Sherbim me roje private

Myrto Security shpk

Prokuroria prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Fier

Perfunduar 

 18.02.18 shkarko

02.05.18

844

Loti 1 Sherbim me roje private

Eurogjici Security shpk

DRSHTR Shkoder

Perfunduar 

 14.06.18 shkarko

02.05.18

845

Rikonstruksion i rruges "Caush Asllani"+ Rruga "Ismail Xhemali Debrova"

Victoria Invest shpk

Bashkia Elbasan

Perfunduar 

 23.07.18 shkarko

02.05.18

846

Sherbim me roje private

Trezhnjeva shpk

S.U.O.GJ Mbreteresha Geraldine

Perfunduar 

22.06.18 shkarko 

02.05.18

847

Furnizim vendosje kondicioner per Zyrat e Drejtorise Rajonale Tirane Oshee

Comfort shpk

Drejtoria Rajonale OSHEE Tirane

 Perfunduar

 27.06.18 shkarko

03.05.18

849

Sherbim me roje private

Trezhnjeva shpk

DRSSH Kukes

Perfunduar 

 18.07.18 shkarko

03.05.18

852

Blerje mallra ushqimore per kopshtin me dreke

4 S shpk

Bashkia Roskovec

Perfunduar 

 18.07.18 shkarko

03.05.18

854

Riparime dhe mirembajtje te automjeteve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore

Kadiu shpk

Spitali Rajonal Vlore

Perfunduar 

18.07.18 shkarko 

04.05.18

857

Sherbim me roje private

Myrto Security shpk

 Dega e Doganes Berat

  Perfunduar

 24.07.18 shkarko

04.05.18

864

Blerje displey LCD te mbrojtjes se Fiderave 10kv dhe blerje TAPCON 230

Trinity Trade Company shpk

Njesia Operative Burrel (OST)

Perfunduar 

 09.05.18 shkarko

07.05.18

872

Sherbim me roje private

Aulona Pol 1 shpk

Dega Doganore Berat

Perfunduar

14.05.18 shkarko 

08.05.18

879

Blerje lende djegese per ngrohje per nevoja te Spitalit Rajonal Diber

Arian-A shpk

Drejtoria e Spitalit Rajonal Diber

 Perfunduar

27.06.18 shkarko 

08.05.18

880

Blerje pajisje orendi zyre

Ro-Al shpk

Drejtoria e Pergjithshme Nr 3 e Punetoreve te Qytetit

Perfunduar 

 18.07.18 shkarko

10.05.18

885

Boje printeri dhe fotokopje

Infosoft Office shpk

Bashkia Roskovec

Perfunduar 

18.07.18 shkarko 

10.05.18

886

Blerje kancelari dhe bojra per vitin 2018 per Bashkine,QKR,Agjensia e Pyjeve dhe SHMZSH

Infosoft Office shpk

Bashkia Elbasan

Perfunduar 

 18.07.18 shkarko

10.05.18

887

Blerje ushqimesh per institucionet e varesise

Nelsa shpk

Sherbimi Social Shteteror

Perfunduar 

 27.06.18 shkarko

10.05.18

890

Matesa uji dhe rekorderi

Zihni Mucaj pf

Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster

  Perfunduar 

26.07.18 shkarko 

10.05.18

891

Sherbimi i lavanterise per Spitalin Rajonal Lezhe

Universe Service shpk

Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhe

  Perfunduar

14.05.18 shkarko

10.05.18

892

Loti 1 Sherbim me roje private

Eurogjici Security shpk

Drejtoria Rajonale e Sherbimeve te Transportit Rrugor Shkoder

 

 

10.05.18

893

Sherbim printimi per nevoja te Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane

Duna Albania shpk

Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tirane

Perfunduar 

18.07.18 shkarko

10.05.18

894

Matesa uji dhe rekorderi

Mega Plast 2L shpk

Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster

   Perfunduar 

26.07.18 shkarko 

10.05.18

895

Blerje kamera Full Hd dhe Akesesore shtese

Bnt Electronics shpk

Drejtoria e Pergjithshme e RTSH

 Perfunduar

 16.05.18 shkarko

11.05.18

898

Riparim mjete transporti

Alstezo shpk

Reparti N.SH Tirane

Perfunduar 

 18.07.18 shkarko

11.05.18

899

Sherbim me roje private

Trezhnjeva shpk

ZVRPP Kukes

Perfunduar 

 16.05.18 shkarko

11.05.18

900

Blerje dhe montim pompa uji

R&R Kompani shpk

Drejtoria e Pergjithshme Nr e Punetoreve te Qytetit Tirane

Perfunduar 

 23.07.18 shkarko

11.05.18

901

Sherbim me roje private

Myrto Security shpk

Zyra Vendore e Rregjistrimit te Pasurive te Paluajtshme Kucove

Perfunduar 

 24.07.18 shkarko

14.05.18

906

Blerje mjete mesimore didaktike

Ferit Myftari pf

Drejtoria Arsimore Rajonale Kukes

Perfunduar 

 30.07.18 shkarko

14.05.18

910

Sherbim me roje private

Anakonda shpk

ZVRPP Gjirokaster

Perfunduar 

18.07.18 shkarko 

14.05.18

911

Loti 9 Blerje automjete per SHCBA-ne

Kostandin Group shpk

Ministria e Brendshme

Perfunduar 

13.06.18 shkarko 

14.05.18

912

Loti 1 Blerje automjet per Drejtorine e Pergjithshme te Metrologjise

Kostandin Group shpk

Ministria e Brendshme

 Perfunduar

13.06.18 shkarko 

15.05.18

913

Sherbimi i printimit dhe zarfimit te faturave per nevojat e UKD

Albanian Digital Printing Solution & Services shpk

Ujesjelles Kanalizime Durres

Perfunduar 

18.07.18 shkarko 

15.05.18

915

Sherbim me roje private

Grand Security shpk

Drejtoria Rajonale e Sigurimeve Shoqerore Diber

Perfunduar 

 26.07.18 shkarko

17.05.18

921

Loti 2 Boje fotokopje dhe boje printeri

Infosoft Office shpk

Universiteti Fan.S.Noli Korce

Perfunduar 

26.06.18 shkarko 

17.05.18

922

Blerja e materialeve per funksionin e pajisjeve te zyres-Leter A4 dhe boje printeri per vitin 2018

Infosoft Office shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Taksave dhe Tarifave Vendore

Perfunduar 

22.06.18 shkarko 

18.05.18

927

Blerje prokate celiku

Alen-Co shpk

Albpetrol

  Perfunduar 

 23.07.18 shkarko

18.05.18

928

Blerje materiale per rrjetin ujesjelles

FAT Group shpk

Ujesjelles Kanalizime Korce

Perfunduar 

 27.06.18 shkarko

18.05.18

929

Sherbim me roje private

Myrto Security shpk

Drejtoria Rajonale e Sigurimeve Shoqerore Elbasan

  Perfunduar 

23.07.18 shkarko 

18.05.18

930

Sherbim me roje private

Myrto Security shpk

Dega e Doganes Fier

Perfunduar 

 19.07.18 shkarko

18.05.18

931

Blerje shtypshkrime

Albdesign PSP shpk

Posta Shqiptare

Perfunduar 

23.07.18 shkarko 

18.05.18

933

Loti 7 Sherbim me roje private

Anakonda shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

  Perfunduar

 07.08.18 shkarko

18.05.18

934

Loti 13 Sherbim me roje private qarku Gjirokaster

Anakonda Security shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

22.05.18 shkarko 

21.05.18

939

Loti 2 Sherbim me roje private qarku Berat

Myrto Security shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

 03.08.18 shkarko

21.05.18

940

Loti 13 Sherbim me roje private qarku Vlore

Myrto Security shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

03.08.18 shkarko 
09.08.18
shkarko

21.05.18

941

Loti 11 Sherbim me roje private qarku Sarande

Myrto Security shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

07.08.18 shkarko 

21.05.18

942

Loti 5 Sherbim me roje private qarku Elbasan

Myrto Security shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

30.08.18 shkarko 

21.05.18

943

Loti 6 Sherbim me roje private qarku Fier

Force Security 2004 shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

 24.07.18 shkarko

21.05.18

944

Sherbim me roje private

Eurogjici Security shpk

Drejtoria e Pergjithshme e RTSH

Perfunduar 

 18.02.18 shkarko

21.05.18

945

Loti 4 Sherbim me roje private qarku Diber

Trezhnjeva shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

 07.08.18 shkarko

21.05.18

946

Sherbim me roje private

Trezhnjeva shpk

Prokuroria prane Gjykates se Shkalles se Pare Tropoje

Perfunduar 

 25.05.18 shkarko

21.05.18

947

Loti 3 Sherbim me roje private qarku Durres

Trezhnjeva shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

 25.07.18 shkarko

21.05.18

948

Loti 2 Sherbim me roje private

Trezhnjeva shpk

Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder

Perfunduar 

25.07.18 shkarko 

21.05.18

949

Loti 1 Sherbim me roje private

Trezhnjeva shpk

Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder

   Perfunduar

07.08.18 shkarko 

21.05.18

950

Loti 9 Sherbim me roje private

Trezhnjeva shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

06.08.18 shkarko 

21.05.18

951

Loti 12 Sherbim me roje private

Trezhnjeva shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

  Perfunduar

15.08.18 shkarko 

21.05.18

956

Furnizim vendosje komplet ajerftohsash per gjeneratoret e agregateve ne HEC Vau Dejes

Kledia 06 shpk

KESH

Perfunduar 

19.07.18 shkarko 

21.05.18

958

Loti 5 Sherbim me roje private qarku Elbasan

Eurogjici Security shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

  Perfunduar

30.08.18 shkarko  

21.05.18

959

Loti 12 Sherbim me roje private qarku Shkoder

Eurogjici Security shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

15.08.18 shkarko  

21.05.18

960

Loti 9 Sherbim me roje private qarku Kukes

Eurogjici Security shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

   Perfunduar

06.08.18 shkarko  

21.05.18

961

Blerje kite reagente per testimin me metoden NAT (perfshire venien ne perdorim te aparatit sipas specifikimeve te DST)

Pegasus shpk

Qendra Kombetare e Transfuzionit te Gjakut

Perfunduar 

13.08.18 shkarko 

22.05.18

966

Blerje minieskavator

Power Industries shpk

Bashkia Roskovec

Perfunduar 

06.08.18 shkarko 

22.05.18

967

Loti 1 Sherbim me roje private

N.S.S shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

17.08.18 shkarko 

22.05.18

969

Rehabilitim i rrugeve te bllokut qe kufiziohet nga rruget "Leandro Zoto"-"Mari Kraja"- "Disha" -"Sadik Petrela"

Ave Consulting shpk 

Bashkia Tirane

Perfunduar 

 07.08.18 shkarko

22.05.18

970

Loti 1 Sherbim me roje private

Start 2000 shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

 Perfunduar

 

17.08.18 shkarko 

 

22.05.18

971

Loti 2 Blerje goma automjetesh

R&R Kompani shpk

Posta Shqiptare

 Perfunduar

 14.06.18 shkarko

22.05.18

972

Sherbimi i mirembajtjes se pajisjeve te stacioneve te monitorimit te cilesise se ajrit ne qytete

Krijon shpk

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Perfunduar 

23.07.18 shkarko 

22.05.18

973

Shitje e materiaalit skrap

Shijaku shpk

Drejtoria e Pergjithshme Nr 1 e Punetoreve te Qytetit

  Perfunduar

 26.07.18 shkarko

22.05.18

974

Blerje materiale hidraulike

Mega Plast 2L shpk

Ujesjelles Kanalizime Shkoder

Perfunduar 

 18.02.18 shkarko

23.05.18

976

Loti 9 Sherbim me roje private qarku Kukes

Sabeta shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

06.08.18 shkarko 

23.05.18

977

Loti 1 Sherbim me roje private qarku Tirane

Dea Security shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

 17.08.18 shkarko

23.05.18

978

Blerje profilaktike per auto vaj,goma,bateri

Gajd Company shpk

Ujesjelles Kanalizime Tirane

   Perfunduar

19.07.18 shkarko

23.05.18

979

Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Tirane

Perfunduar 

 23.07.18 shkarko

23.05.18

980

Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Dega e Doganes Durres

Perfunduar 

13.08.18 shkarko 

23.05.18

981

Loti 12 Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

 

15.08.18 shkarko 

23.05.18

982

Loti 6 Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

 Perfunduar

 24.07.18 shkarko

23.05.18

983

Loti 5 Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar

 30.08.18 shkarko

23.05.18

984

Loti 4 Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

 07.08.18 shkarko 

23.05.18

985

Loti 2 Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

 Perfunduar

 03.08.18 shkarko 

23.05.18

986

Loti 9 Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

   Perfunduar

06.08.18 shkarko

23.05.18

987

Loti 10 Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

 30.05.18 shkarko

23.05.18

988

Loti 3 Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

   Perfunduar

25.07.18 shkarko 

24.05.18

990

Blerje materiale hidraulike

FAT Group shpk

Ujesjelles Kanalizime Shkoder

Perfunduar 

 18.02.18 shkarko

24.05.18

991

Blerje aparat ujemates

FAT Group shpk

Ndermarrja Ujesjelles Kanalizime Bashkia Kamez

Perfunduar 

 19.07.18 shkarko

24.05.18

992

Sherbimi i lavanterise

Shpresa shpk

Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat

Perfunduar 

 02.08.18 shkarko

24.05.18

993

Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Qendra Polivalenete per Sherbime te Perkujdesit Shoqeror Polican

Perfunduar 

30.08.18 shkarko 

24.05.18

994

Sherbim me roje private

Uevi-2015 shpk

Trajtim i Studenteve Elbasan

Perfunduar 

12.09.18 shkarko 

24.05.18

995

Sherbim interneti per UKT sha

Abissnet shpk

Ujesjelles Kanalizime Tirane

Perfunduar 

07.08.18 shkarko 

25.05.18

996

Loti 2 Sherbim me roje private qarku Berat

Aek Security shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

 Perfunduar

03.08.18 shkarko  

25.05.18

998

Pastrim,grumbullimin dhe transportin e mbeturinave ne terrtorin administrativ te Bashkise Prrenjas me afat 2018-2023

Rej  shpk

Bashkia Prrenjas

Perfunduar 

06.08.18 shkarko 

25.05.18

999

Blerje mish vici per vitin 2018

Agim Hysa shpk

Drejtoria e Spitalit Rajonal Diber

Perfunduar 

24.07.18 shkarko 

25.05.18

1001

Loti 2 Blerje goma automjetesh

Ra-Mi Kompany shpk

Posta Shqiptare

Perfunduar 

30.07.18 shkarko 

25.05.18

1002

Shitje e materialit skrap

Rafaelo 2002 shpk

Drejtoria e Pergjithshme Nr 1 e Punetoreve te Qytetit

Perfunduar 

29.05.18 shkarko 

25.05.18

1003

Loti 3 Mirembajtje impianistike ne QSUT

Sulollari shpk

Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza

Perfunduar 

 08.06.18 shkarko

25.05.18

1004

Blerje interneti dhe telefoni

Albtelecom shpk

Autoriteti Portual Durres

   Perfunduar

15.08.18 shkarko

28.05.18

1007

Kolaudim dhe rimbushje fikese zjarri

Victoria-Al shpk

KESH

Perfunduar 

08.08.18 shkarko 

28.05.18

1008

Loti 1 Sherbim me roje private qarku Tirane

Dajti shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

Perfunduar 

 17.08.18 shkarko

28.05.18

1009

Loti 2 Mbikqyrja e punimeve per objektin "Rehabilitimi i pjesshem i skemave ujitese dhe sifonave te Mustafa Koc,Rov (Ballciflik),Altate"

Rean 95 shpk

Bashkia Tirane

Perfunduar 

03.08.18 shkarko 

29.05.18

1011

Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Trajtim i Studenteve Elbasan

  Perfunduar

12.09.18 shkarko  

29.05.18

1012

Sherbim me roje private

Nazeri 2000 shpk

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres

Perfunduar 

17.08.18 shkarko 

29.05.18

1013

Sherbim me roje private

Lybeshari Security shpk

Qendra Polivalenete per Sherbime te Perkujdesit Shoqeror Polican

Perfunduar 

30.08.18 shkarko  

29.05.18

1014

Blerje pjese kembimi e sherbime per makinerin e rende viti 2018

Nuhaj shpk

Drejtoria e Ujitjes dhe Kullimit Fier

Perfunduar 

 14.06.18 shkarko

29.05.18

1015

Blerje skaner bagazh,ure metal dhe detektor per Kolegjin e Posacem te Apelimit

Pc Store shpk

Ministria e Brendshme

Perfunduar 

14.08.18 shkarko 

30.05.18

1016

Loti 2 Blerje goma automjetesh

Gajd Company shpk

Posta Shqiptare

  Perfunduar

30.07.18 shkarko  

30.05.18

1017

Loti 1-F.V Pajisje te MKZ si dhe rimbushje,kolaudim

Comfort shpk

Universiteti Ismail Qemali Vlore

Perfunduar 

 14.08.18 shkarko

30.05.18

1018

Sherbim me roje private

Vrana Security Group shpk

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres

Perfunduar 

17.08.18 shkarko 

30.05.18

1019

Asfaltim i rruges kryesore te fshatit Velmish

Deha 2010 shpk

Bashkia Roskovec

Perfunduar 

03.08.18 shkarko 

30.05.18

1020

Sherbimi i pastrimit ne Bashkine Selenice

Duka shpk

Bashkia Selenice

Perfunduar 

29.08.18 shkarko

30.05.18

1027

Materiale per mirembajtjen e rrjetit

Mega Plast 2L shpk

Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster

Perfunduar 

13.08.18 shkarko 

31.05.18

1028

Sherbimi i pastrimit ne Bashkine Selenice

Avduli shpk

Bashkia Selenice

Perfunduar 

 29.08.18 shkarko

31.05.18

1031

Mirembajtja e ambjenteve te brendshme te jashtme dhe te gjelberta te te OST

Shpresa shpk

Operatori i Sistemit te Transmetimit

Perfunduar 

29.08.18 shkarko 

31.05.18

1032

Rimbushje e bombulave te antizjarrit

Victoria-Al shpk

Termocentrali Vlore

   Perfunduar

03.08.18 shkarko