Vendime Shtator 2015  

Këshillohet që vendimet të shkarkohen nga Internet Explorer

 

Dt Prot

Nr Prot

Objekti i Prokurimit

Operatori

Autoriteti Kontraktor

Statusi

Vendimi

01.09.15

1458

Shoqerimi dhe ruajtja e vlerave monetare me roje te kategorise 1.3B i ndare me lote:Loti I dhe Loti II

Eurogjici Security shpk

Posta Shqiptare sha

  Perfunduar

 16.09.15 shkarko

01.09.15

1459

Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Res-03 shpk

Drejtoria Spitalit Rajonal Diber

  Perfunduar

04.09.15 shkarko

02.09.15

1461

Loti I Blerje pajisje gatro dhe kolonoskopie per SU Shefqet Ndroqi

Saer Medical

Ministria e Shendetesise

  Perfunduar

01.10.15 shkarko 

04.09.15

1470

Shoqerimi dhe ruajtja e vlerave monetare me roje te kategorise 1.3B i ndare me lote:Loti I dhe Loti II

Myrto Security

Posta Shqiptare sha

 Perfunduar 

16.09.15 shkarko 

04.09.15

1471

Sherbimi i ruajtjes me roje private

Vrana Security Group shpk

Universiteti Aleksander Moisiu Durres

  Perfunduar

10.09.15 shkarko

04.09.15

1473

Zhvillim dhe permiresim i sistemit m-Tax

IN 2 d.o.o (Ltd)

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve

  Perfunduar

06.10.15 shkarko

07.09.15

1474

Studim projektim rruga e Veliopojes seg Berdice-Ura e Gjo Lulit

Illyrian Consulting Engineers shpk

Autoriteti Rrugor Shqiptar

  Perfunduar

16.10.15 shkarko 

07.09.15

1475

Sherbimi i rojeve private

I.XH.ISUFI shpk

Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier

  Perfunduar

30.09.15 shkarko

08.09.15

1479

Sherbimi i ruajtjes me roje private

2LX shpk

Oshee Drejtoria Rajonale Shkoder

  Perfunduar

 18.09.15 shkarko

08.09.15

1480

Rehabilitimi i hapesires se amfiteatrit Durres

Mane/S shpk

DRKK Durres

  Perfunduar

18.09.15 shkarko

09.09.15

1482

Loti II Lezha Sherbimi i ruajtjes me roje private

Eurogjici Security

Oshee Drejtoria Rajonale Shkoder

  Perfunduar

18.09.15 shkarko

09.09.15

1483

Blerje diploma per studentet e Universitetit te Tiranes

Adel Co

Universiteti i Tiranes

  Perfunduar 

08.10.15 shkarko 

11.09.15

1494

Loti VI
Blerje kompjuter,
dekstop,workstation,laptop

Infosoft Systems

Ministria e Puneve te Brendshme

  Perfunduar

21.10.15 shkarko 

14.09.15

1497

Sherbimi I ruajtjes dhe sigurise me roje private

Minator shpk

Gjykata e Rrethit Gjyqesor Lezhe

   Perfunduar

17.09.15 shkarko

15.09.15

1499

Loti 2 Sherbimi I ruajtjes,shoqerimit dhe transportit te vlerave monetare

Toni Security

Drejtoria Rajonale e Sherbimeve te Transportit Rrugor Elbasan

   Perfunduar

 30.09.15 shkarko

15.09.15

1500

Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Eurogjici Security

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Korce

    Perfunduar

29.09.15 shkarko

17.09.15

1504

Sistemi WEBGIS per menaxhimin e veprimtarise arkeologjike ne terren te ASHA-s per vitet 2008-2015

Geo Consulting

Agjencia e Sherbimit Arkeologjik

 Perfunduar

01.10.15 shkarko 

17.09.15

1505

Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

S.S.X

Ministria e Energjise dhe Industrise

Perfunduar 

23.09.15 shkarko 

17.09.15

1507

Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Safe

Qendra Kombetare Pritese per Azilkerkues

  Perfunduar 

 30.09.15 shkarko

18.09.15

1509

Loti 2 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Eurogjici Security

Drejtoria Rajonale e Sherbimeve te Transportit Rrugor

 Perfunduar 

 02.10.15 shkarko

18.09.15

1510

Loti 3 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Grand Security

Posta Shqiptare

  Perfunduar

02.10.15 shkarko

18.09.15

1511

Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Nazeri 2000

Drejtoria Rajonale e Aluiznit Tirana 1,2,3

  Perfunduar

30.09.15 shkarko

18.09.15

1512

Ndertimi i Gjykates dhe i Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Elbasan

Kevin Construksion

Zyra e Administrimit te Buxhetit Gjyqesor

Perfunduar 

 21.10.15 shkarko

21.09.15

1513

Ndertimi i Gjykates dhe i Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Elbasan

Bajrami-N

Zyra e Administrimit te Buxhetit Gjyqesor

Perfunduar 

21.10.15 shkarko 

21.09.15

1514

Mjete per qarkullim ne favor te shtetit nga Drejtoria Rajonale e Rezervave materiale te Shtetit Durres

Ballazhi

Drejtoria Rajonale e Rezervave Materiale te Shtetit Durres

  Perfunduar

01.10.15 shkarko

21.09.15

1517

Loti 3 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Res-03

Posta Shqiptare

Perfunduar 

02.10.15 shkarko 

21.09.15

1518

Zbatimi I projektit te rrjeteve inxhinierike per Burgun Shkoder

Kevin Construksion

Ministria e Drejtesise

 Perfunduar

21.10.15 shkarko

22.09.15

1521

Loti 3 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Snajper Security

Posta Shqiptare

  Perfunduar 

02.10.15 shkarko 

22.09.15

1522

Loti 4 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Bahiti-G

Posta Shqiptare

  Perfunduar

02.10.15 shkarko

22.09.15

1523

Loti 2 Sherbimi i ruajtjes shoqerimit dhe transportimit te vlerave monetare

S.S.X

Drejtoria Rajonale e Sherbimit te Transportit Rrugor Korce

Perfunduar 

 02.10.15 shkarko

22.09.15

1524

Sherbimi i Intranetit dhe Internetit per zyrat qendrore te Fondit,Drejtorite Rajonale

Communication Progress

Fondi I Sigurimit te Detyrueshem te Kujdesit Shendetesor (FSDKSH) Tirane

Perfunduar 

16.10.15 shkarko 

23.09.15

1525

Loti 4 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Tirane

N.S.S Security

Posta Shqiptare

  Perfunduar 

 09.10.15 shkarko

23.09.15

1526

Loti 5 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Durres

N.S.S Security

Posta Shqiptare

Perfunduar 

06.10.15   shkarko 

23.09.15

1527

Loti 4 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Tirane

S.S.X

Posta Shqiptare

  Perfunduar 

 09.10.15 shkarko

23.09.15

1528

Loti 7 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Fier

Nazeri 2000

Posta Shqiptare

Perfunduar 

02.10.15 shkarko 

23.09.15

1529

Loti 9 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Vlore

Nazeri 2000

Posta Shqiptare

  Perfunduar 

06.10.15 shkarko 

23.09.15

1530

Loti 4 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Tirane

Nazeri 2000

Posta Shqiptare

  Perfunduar

09.10.15 shkarko 

23.09.15

1531

Loti 6 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Elbasan

Nazeri 2000

Posta Shqiptare

Perfunduar 

02.10.15 shkarko 

23.09.15

1532

Loti 8 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Berat

Nazeri 2000

Posta Shqiptare

Perfunduar 

06.10.15 shkarko 

23.09.15

1533

Loti 10 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Gjirokaster

Nazeri 2000

Posta Shqiptare

Perfunduar 

02.10.15 shkarko 

23.09.15

1534

Loti 1 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Shkoder

Nazeri 2000

Posta Shqiptare

Perfunduar 

 02.10.15 shkarko

23.09.15

1535

Loti 3 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Diber

Nazeri 2000

Posta Shqiptare

Perfunduar 

02.10.15 shkarko 

23.09.15

1536

Loti 2 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Kukes

Nazeri 2000

Posta Shqiptare

   Perfunduar

06.10.15 shkarko 

23.09.15

1537

Loti 5 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Durres

Nazeri 2000

Posta Shqiptare

Perfunduar 

06.10.15 shkarko 

23.09.15

1538

Loti 2 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Kukes

Trezhnjeva

Posta Shqiptare

Perfunduar 

06.10.15 shkarko 

23.09.15

1539

Loti 4 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Tirane

Trezhnjeva

Posta Shqiptare

  Perfunduar 

 09.10.15 shkarko

23.09.15

1540

Loti 1,Loti 2 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private dhe shoqerimi i vlerave monetare

Trezhnjeva

Drejtoria Rajonale e Sherbimit te Transportit Rrugor Kukes

Perfunduar 

 12.10.15 shkarko

23.09.15

1541

Loti 1,Loti 2 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private dhe shoqerimi i vlerave monetare

Eurogjici Security

Drejtoria Rajonale e Sherbimit te Transportit Rrugor Kukes

 Perfunduar

12.10.15 shkarko 

23.09.15

1542

Loti 10 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Gjirokaster

Anakonda Security

Posta Shqiptare

Perfunduar

02.10.15 shkarko

25.09.15

1551

Loti 1 Mbikqyrja e punimeve per objektin "Rehabilitimi i gjelberimit anesor dhe rrethrotullimeve ne segmentin Lushjne-Berat

Zenit 06

Fondi Shqiptar i Zhvillimit

  Perfunduar

20.10.15 shkarko 

25.09.15

1552

Loti 2 Mbikqyrja e punimeve per objektin "Rehabilitimi i gjelberimit anesor dhe rrethrotullimeve ne segmentin Lushjne-Berat

Zenit 06

Fondi Shqiptar i Zhvillimit

  Perfunduar

20.10.15 shkarko

25.09.15

1553

Loti 3 Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Qarku Diber

Safe

Posta Shqiptare

  Perfunduar 

 02.10.15 shkarko

25.09.15

1554

Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Arbana

Ministria e Energjise dhe Industrise

  Perfunduar

29.09.15 shkarko

28.09.15

1557

Mbyllje Minierash

Fada 1

Reparti Inspektim Shpetim Miniera

  Perfunduar

14.10.15 shkarko

28.09.15

1558

Investim projekt linje ABC Ne rrjetin TU 0.4kv per kabinat Sheq i Madh 1-4-5,Kodra 2-6,Kodra 2-TM Fier

Alcon & Ed Konstrksion

Oshee Drejtoria Rajonale Fier

Perfunduar 

 23.10.15 shkarko

29.09.15

1559

Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Leksi Security

Spitali Universitar Shefqet Ndroqi

  Perfunduar

30.09.15 shkarko

29.09.15

1560

Blerje vula dentare,dare vulosje

Agimi B

Posta Shqiptare

  Perfunduar

02.10.15 shkarko

30.09.15

1561

Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Eurogjici Security

Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit

Perfunduar 

 03.11.15 shkarko

30.09.15

1562

Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

Toni Security

Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit

  Perfunduar

03.11.15 shkarko

30.09.15

1563

Loti 2 Ruajtja dhe shoqerimi i vlerave monetare per qytetet e Gjirokastres,Tepelenes dhe Permetit

Anakonda Security

Oshee Drejtorja Rajonale Gjirokaster

  Perfunduar

14.10.15 shkarko 

30.09.15

1564

Loti 1 Ruajtja dhe shoqerimi i vlerave monetare per qytetet e Sarandes dhe Delvines,qarku Vlore

Anakonda Security

Oshee Drejtorja Rajonale Gjirokaster

   Perfunduar

14.10.15 shkarko

30.09.15

1565

Ruajtja dhe shoqerimi i vlerave monetare

Eurogjici Security

Oshee Drejtoria Rajonale Korce

Perfunduar 

09.10.15 shkarko 

30.09.15

1566

Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private

International Security Albania

Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit

  Perfunduar

 03.11.15 shkarko