Vendime Shtator 2017  

Këshillohet që vendimet të shkarkohen nga Internet Explorer


Dt Prot

Nr Prot

Objekti i Prokurimit

Operatori

Autoriteti Kontraktor

Statusi

Vendimi

04.09.17

1431

Sherbim me roje private

N.S.S shpk

Spitali Rajonal Durres

Perfunduar 

26.09.17 shkarko 

04.09.17

1432

Sherbim me roje private

2LX shpk

Drejtoria Rajonale Shkoder

  Perfunduar

19.09.17 shkarko 

06.09.17

1435

Rifreskim i lyerjeve te objekteve arsimore ne Bashkine Shijak

Shendelli shpk

Bashkia Shijak

Perfunduar 

26.09.17 shkarko 

08.09.17

1451

Rikonstruksioni i ish-godines se riparimit te mjeteve te renda dhe magazines se rikuperove prane parkut te naftes

Pienvis shpk

Bashkia Kucove

Perfunduar 

05.10.17 shkarko 

08.09.17

1452

Sistemim asfaltim rruga e fshatrave Grazhdan,Pilafe,Majtare e Poshteme dhe lagjes Aksioni,Peshkopi

Euraldi shpk

Bashkia Diber

Perfunduar 

 04.10.17 shkarko

08.09.17

1453

Sistemim rruges blloku tek stadiumi

Sireta 2F shpk

Bashkia Pogradec

Perfunduar 

25.09.17 shkarko 

08.09.17

1454

Zona Minerare Nr.294/7,objekti Vllahna,qarku Kukes

Ekin Maden Ticaret Ve Sanayi sh.a

Ministria e Energjise dhe Industrise

  Perfunduar

05.12.17 shkarko 

08.09.17

1455

Sistemim asfaltim rruga e fshatrave Grazhdan,Pilafe,Majtare e Poshteme dhe lagjes Aksioni,Peshkopi

Vllaznia Ndertim shpk

Bashkia Peshkopi

  Perfunduar

 04.10.17 shkarko

13.09.17

1462

Rifreskim i lyerjeve te objekteve arsimore ne Bashkine Shijak

Erges Mat shpk

Bashkia Shijak

Perfunduar 

26.09.17 shkarko 

13.09.17

1464

Rrjeti i komunikimit online i sherbimit te gjendjes civile

Albtelecom sha

Ministria e Puneve te Brendshme

  Perfunduar

06.10.17 shkarko 

15.09.17

1473

Sherbim i internetit per OSHEE,Drejtoria Rajonale Fier

Abcom shpk

Drejtoria Rajonale OSHEE Fier

Perfunduar 

 10.10.17 shkarko

15.09.17

1477

Ndertim i infrastruktures se Telekomunikacionit per Bashkine Elbasan (fiber optike dhe Wi-Fi)

Albtelecom sha

Bashkia Elbasan

Perfunduar 

06.10.17 shkarko 

18.09.17

1479

Ruajtja dhe shoqerimi i vlerave monetare

Toni Security shpk

Drejtoria Rajonale e OSHEE Durres

 Perfunduar

02.10.17 shkarko 

19.09.17

1492

Sherbim i internetit per OSHEE,Drejtoria Rajonale Shkoder

Albtelecom sha

Drejtoria Rajonale e OSHEE Shkoder

Perfunduar 

 20.10.17 shkarko

21.09.17

1502

Ruajtja dhe shoqerimi i vlerave monetare

Myrto Security shpk

Posta Shqiptare

Perfunduar 

 10.10.17 shkarko

22.09.17

1507

Sherbim me roje private

Balili-Ko shpk

Spitali Universitar Obstetirik Gjinekologjik

Perfunduar 

04.10.17 shkarko 

22.09.17

1508

Ruajtja dhe shoqerimi i vlerave monetare

Nazeri 2000 shpk

Posta Shqiptare

Perfundaur 

 10.10.17 shkarko

22.09.17

1509

Sistemim dhe asfaltim i rruges "Abdyl Daiu"

Sireta 2F shpk

Bashkia Elbasan

  Perfunduar

17.10.17 shkarko 

25.09.17

1512

Blerje dru zjarri (Drejtoria Ekonomike e Arsimit)

MB Kurti shpk

Bashkia Shkoder

Perfunduar 

 16.10.17 shkarko

25.09.17

1513

Blerje fruta dhe perime per nevojat e cerdheve dhe kopshteve te Bashkise Diber viti 2017

MB Kurti shpk

Bashkia Peshkopi

Perfunduar

 31.10.17 shkarko

25.09.17

1514

Blerje produkte ushqimore per nevojat e cerdheve dhe kopshteve te Bashkise Diber viti 2017

MB Kurti shpk

Bashkia Peshkopi

 Perfunduar

31.10.17 shkarko

25.09.17

1516

F.V. Sistemi i komunikimit me radio e telefoni ne IEVP Shkoder

AES Communication shpk

Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve

Perfunduar 

23.10.17 shkarko 

26.09.17

1518

Loti 1 Blerje materjal per ngrohje dru zjarri

Ardit shpk

Bashkia Maliq

Perfunduar 

 28.09.17 shkarko

26.09.17

1520

Shitje Skrap celik ne QAR Patos me vendodhje Patos ne sasi totale 2,484,580 kg

Ikona shpk

Albpetrol

  Perfunduar

 02.10.17 shkarko

27.09.17

1522

Blerje pajisjesh elektronike per universitetin "Ismail Qemali" Vlore

Pc Store shpk

Universiteti Ismail Qemali Vlore

Perfunduar 

 26.10.17 shkarko

27.09.17

1526

Blerje automjete per administraten (autoveture fuoristrade)

Rafin Company shpk

Bashkia Finiq

  Perfunduar

 27.10.17 shkarko

27.09.17

1527

Blerje indikatore (detektore gazi) H2S

W.Center shpk

Albpetrol

  Perfunduar

10.10.17 shkarko